coolmoto webáruház, webshop

black friday
 

Black Friday Promóciós kampány 

 

Részvételi feltételek

 

 

A Cool Store webáruház 2018.11.23.-án Black Firday akciót hirdet a Cég Adatai 

Juhász Dominika EV, 2645 Nagyoroszi Géza Fejdelem út 35 Adószám: 66994301-1-32

Webáruház elérhetősége: www.coolmoto.hu

 

A Kampány időtartama alatt a jelen Szabályzat  pontjában megjelölt aloldalon található, a Kampány okán kedvezményes áru termékek a készlet (azaz a Kampány okán kedvezményes árú termékek készlete) erejéig vásárolhatók meg. Egy Ügyfél/Felhasználó egy adott Ügyfélfiókból (Saját fiók) ugyanabból a termékmodellből kizárólag 1 (azaz egy) darabot rendelhet meg, vásárolhat a Black Friday keretén belül, kivételt képeznek ez alól az egyes termékkategóriák meghatározott termékei, amelyeket illetően a zárt elektronikus rendszer többdarabos megrendelés leadását is lehetővé teszi. Ezen termékek körét a Szervező jogosult egyedileg meghatározni.

 

A Szervező fenntartja a jogot, hogy egy adott termék készletének esetleges elfogyta után a Kampány időtartama alatt, annak keretén belül helyettesítő termékeket vagy helyettesítő termékként szolgáló termékeket jelenítsen meg az oldalon. A termékek Ügyfél általi Kosárba helyezése nem jelenti azoknak a készletből történő befoglalását. Az Ügyfél által leadott megrendelés Ügyfél általi véglegesítését, leadását/elküldését követően annak a Szervező általi elfogadása/visszaigazolása a Szervező által küldött azon e-mail útján történik, amelyben a Szervező az Ügyfelet a termékek futárszolgálatnak történő átadásáról értesíti. Ezen email tartalmazza a termék szállítását végző futárszolgálat megnevezését, valamint a csomag/csomagok azonosítószámát is. Az ezen e-mailt megelőzően a Szervező által küldött bármely e-mail nem minősül a megrendelés Szervező általi elfogadásának/visszaigazolásának. 11. Az Ügyfél az Cool Moto partnernél történő megrendelés leadása esetén a megrendelés leadásával automatikusan elfogadja az adott partner működésére vonatkozó szerződési feltételeket (Általános Szerződése Feltételek, Felhasználási Feltételek, stb.).

 

A szállítás várható időpontjáról a Szervező email és/vagy sms útján értesíti az Ügyfelet az általa  megadott elérhetőségek valamelyikén vagy mindegyikén. Az Ügyfél által megadott személyes adatok helyességéért és valósságáért kizárólag az Ügyfél felel, az ebből eredő bárminemű problémáért vagy esetleges hátrányért a Szervező felelősségét kizárja.

 

Az Ügyfél által helytelenül és/vagy hibásan megadott számlázási adatok módosítására, ebből kifolyólag új számla kiállítására/a meglévő módosítására a Kampány keretén belül és időtartama alatt megrendelt termékek esetében nincs mód.

 

Az Ügyfél a Kampányban való részvételével, azaz egy - a Kampányba tartozó termék kiválasztásával és azt illetően a megrendelési folyamat elindításával elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Szabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja. Ha az Ügyfél/Felhasználó a jelen Szabályzatot – annak bármely rendelkezése tekintetében - nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Kampányban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerülhet. A Felhasználó/Ügyfél elfogadja, hogy az coolstore.hu oldalon a jelen Kampányhoz kapcsolódóan feltüntetett adatok és információk a Szervező zárt elektronikus rendszeréből származnak és a zárt elektronikus rendszer által mértek, az Ügyfél Kampányban való részvétellel elfogadja azok helyességét.

 

Amennyiben az Ügyfél az általa megvásárolni kívánt termékeket nem egy megrendelés keretében rendeli meg, azok kiszállítására minden leadott megrendelést illetően külön csomagként/csomagokként kerülhet sor

 

 

A Szervező fenntartja a jogot a jelen Kampány bármikor történő, indokolás nélküli felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására, amelyről az emag.hu erre szolgáló felületén értesíti az Ügyfeleket/Vásárlókat.


Bevásárlókosár

Akciós termékek

Segitűnk!

Nem találja a keresett terméket?
Mi segítünk!
coolmoto@freemail.hu
06-20-489/1763
 

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.08 mp